Wij leveren en leggen o.a. parket-, pvc-, laminaat-, kurk- en marmoleumvloeren. Maar ook traprenovatie en binnenzonwering kunnen wij verzorgen.

Laminaat

Wilt u een harde vloer met praktisch geen onderhoud dan is een laminaatvloer misschien wat voor u.

Wij hebben diverse merken laminaat met houtdecors, maar ook in tegeldecors. Wij leveren o.a. laminaat van het merk Meister, Wicanders, Quickstep en Egger.

Warme houtlook of edele steenlook? De authentieke laminaatdecors bieden een antwoord op elke designwens. Bovendien is een laminaatvloer bijzonder krasvast, ecologisch verantwoord en veelzijdig inzetbaar.

Kom langs in onze showroom, zodat u het complete assortiment kunt bekijken. Of bekijk de vloervormgever van Meister. Klik daarvoor op onderstaande knop.

Gezond wonen

Laminaatvloeren zijn vrij van pvc en weekmakers en bestaan grotendeels uit hout. Aangezien de planken geen schadelijke stoffen afgeven, kunnen ze ook perfect in de kinderkamer gelegd worden. Voor allergielijders is het een zegen, want laminaatvloeren zijn vuilafstotend en gemakkelijk te reinigen.

Laminaatvloeren creëren een gezond ruimteklimaat en zijn ideaal om op te spelen.

Bestand tegen vocht

Laminaatvloeren brengen de luxueuze droom van houtlook in de badkamer en keuken tot leven. Dankzij nieuwe technologieën zijn de vloeren bijzonder goed bestand tegen vocht. Aqua+-laminaatvloeren hebben een waterbestendig oppervlak en een draagplaat die vijf keer minder zwelt! Met deze vloeren is het niet nodig spetterende badpret aan banden te leggen!

Water en damp kunnen Aqua+-laminaatvloeren niets maken.

Authentiek design

Karaktervolle optieken die een verhaal vertellen, ingetogen steenkleuren die de gang meer stijl geven of licht hout voor een Scandinavische woonstijl... wat ook uw voorkeur geniet, dankzij de nagenoeg oneindige keuze uit authentieke designs kan elke woondroom in vervulling gaan. Voor een laminaatvloer die u een goed gevoel geeft!

Laminaatdecoren overtuigen met authenticiteit.

Een vloer voor het leven

Vloeren moeten veel kunnen verdragen en er toch altijd stralend uitzien. De robuuste oppervlakte-uitvoeringen beschermen de laminaatvloeren onverwoestbaar tegen slijtage en krassen, ook bij professioneel gebruik.

Robuust en duurzaam mooi – ook als het er eens stevig aan toegaat.

Milieuvriendelijk

In vergelijking met vele andere vloeren, waaronder keramische tegels, hebben laminaatvloeren een uitstekende milieubalans! Aangezien het gaat om houtproducten die hoofdzakelijk bestaan uit PEFC-gecertificeerd industriehout en resthout van de houtverwerkende industrie (bijv. snippers, spaanders) en ecologisch onschadelijke bindmiddelen, kunnen ze volledig gerecycled worden!

Met een laminaatvloer haalt u hout in huis.