Meijer Parket gaat verhuizen, zie onze "Nieuws-pagina" voor meer info.
Wij leveren en leggen o.a. parket-, pvc-, laminaat-, kurk- en marmoleumvloeren. Maar ook traprenovatie en binnenzonwering kunnen wij verzorgen.

Flamingo Raftwood

De Raftwood vloer is opgebouwd uit 12 mm berken multiplex met een circa 3,4 mm dikke toplaag welke op authentieke wijze wordt geproduceerd. Hierdoor zij een prachtig robuuste en natuurlijke uitstraling heeft. De toplagen worden bewust niet uitgesorteerd zodat van een "sortering" geen sprake is.

De Raftwood Collectie bestaat uit diverse prachtige kleuren die zo dicht mogelijk bij de natuur blijven. Hieronder treft u een overzicht van de beschikbare kleuren.
In onze showroom hebben we van meerdere kleuren een monsterbord, zodat u de kleuren in het echt kunt bekijken.

T & G Wood - Cinzento Custom Made - 100% Pure Wood

‘Custom Made’ behandeld naar de wens van de eindgebruiker

Cinzento Custom Made® is niet meer weg te denken bij T&G Wood. Wat ooit begon als een klein programma, is uitgegroeid tot een toonaangevend merk voor exclusieve houten vloeren. Volledig geproduceerd en behandeld naar de wens van de eindgebruiker.


  • Bent u op zoek naar een custom made kleur of bewerking? Wij realiseren de unieke houten vloer, die aan al uw specifieke wensen voldoet. Cinzento Custom Made is maatwerk van de bovenste plank.

  • Wij hebben de mogelijkheid om onze onbehandelde producten naar wens van uw klant te behandelen. Onderstaand vindt u een overzicht van onze bewerkingsmogelijkheden: