Meijer Parket is verhuisd, zie onze "Nieuws-pagina" voor meer info.

I.v.m. de vakantieperiode is de showroom gesloten van 27 juli t/m 19 augustus. Vanaf dinsdag 20 augustus is onze showroom weer geopend.

Wij leveren en leggen o.a. parket-, pvc-, laminaat-, kurk- en marmoleumvloeren. Maar ook traprenovatie kunnen wij verzorgen.
We zijn verhuisd!
Zaterdag 6 juli 2024

De showroom aan de Coevorderweg is gesloten. We zijn verhuisd naar de Herenstraat 62 in Slagharen. De nieuwe showroom is inmiddels open. Nog niet alles staat op de plek, maar bezoek aan de showroom en afhalen van onderhoudsmiddelen is al weer mogelijk.

Lees meer
Verhuizing
Donderdag 4 juli 2024

Inmiddels zijn we druk aan het verhuizen. De monsterborden van het pvc en laminaat staan bijna op de plek in de nieuwe showroom. 

De showroom aan de Coevorderweg 139 is nu beperkter beschikbaar. Wilt u ons bezoeken, neem dan telefonisch contact op voor een afspraak. Het afhalen van onderhoudsmiddelen is ook in overleg. Graag even bellen van te voren, zodat we door kunnen geven of en waar het op voorraad is.

Zodra de showroom aan de Herenstraat 62 geopend is, laten we dit via de website weten. We doen ons best om vanaf 9 juli daar te openen. Heeft u vragen of wenst u bezoek aan huis voor beoordeling vloer/ruimte inmeten, neem dan contact op via telefoonnummer 0523-682373. 

Kunt u ons telefonisch niet bereiken, stuur dan een email en wij bellen of mailen z.s.m. terug. 

Lees meer
Verhuizing
Dinsdag 2 juli 2024

We zijn begonnen met de verhuizing. Hierdoor is de showroom beperkter beschikbaar. Wilt u onze showroom bezoeken, neem dan telefonisch contact op voor een afspraak. Het afhalen van onderhoudsmiddelen e.d. is wel gewoon mogelijk. 

Zodra de showroom aan de Herenstraat 62 geopend is, laten we dit via de website weten.

Heeft u vragen of wenst u bezoek aan huis voor beoordeling vloer/ruimte inmeten, neem dan contact op via telefoonnummer 0523-682373. Of eventueel via email: info@meijer-parket.

Lees meer
Meijer Parket gaat verhuizen
Dinsdag 21 mei 2024

Het huidige pand aan de Coevorderweg is verkocht. Dus Meijer Parket gaat binnenkort verhuizen. Het nieuwe adres zal worden: Herenstraat 62 in Slagharen.

Zodra er nieuws is over de definitieve verhuizing of opening van het nieuwe pand, kunt u het hier lezen.

Lees meer