Meijer Parket gaat verhuizen, zie onze "Nieuws-pagina" voor meer info.
Wij leveren en leggen o.a. parket-, pvc-, laminaat-, kurk- en marmoleumvloeren. Maar ook traprenovatie en binnenzonwering kunnen wij verzorgen.

Renovatie en aanheling

Wanneer u al in het bezit bent van een parketvloer zal deze op zijn tijd gerenoveerd moeten worden. Ook voor het schuren en opnieuw afwerken bent u bij ons aan het juiste adres. Voor de afwerking kunt u onder andere kiezen voor lak en diverse soorten olie en hardwaxolie. Wat voor u de beste keuze is hangt heel erg af van uw gezinssituatie maar ook van de houtsoort.
Wij werken met de beste kwaliteitsprodukten van o.a. Rigo Verffabriek, Pallmann, Rubio Monocoat.

Wij kunnen u in onze showroom diverse voorbeelden laten zien en uitgebreid advies geven.

U gaat een erker aan uw woning aanbouwen, of bijvoorbeeld een schouw wordt uitgebroken. Er moet een stuk parket bij aan worden gelegd. Hier heeft Meijer Parket veel ervaring in en ook voor oudere parketvloeren lukt het praktisch altijd om een stuk parket aan te helen. Door onze werkwijze is het mogelijk om de aanheling bijna onzichtbaar uit te voeren.

Door het uittanden en aanhelen van nieuwe planken kan een bestaande parketvloer uitgebreid worden. Nadat de oude en nieuwe parketvloer is geschuurd en in de olie of lak is gezet ontstaat er weer een complete nieuwe parketvloer.